POLITICA DE PRIVACITAT (Protecció de dades personals)


El prestador, compromès amb el compliment de la normativa espanyola de protecció de dades de caràcter personal, garanteix el compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat disposades en l’art. 9 de la Llei 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (*LOPD) i en el Reglament de Desenvolupament de la *LOPD. De conformitat amb el que es disposa en aquesta Llei i la seva normativa de desenvolupament, el responsable del lloc web, en compliment del que es disposa en l’art. 5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris del lloc web que facilitin o vagin a facilitar les seves dades personals, que aquests seran incorporats en un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. 1. Remissió de comunicacions comercials publicitàries per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualssevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicació comercials. Aquestes comunicacions comercials seran relacionades sobre productes o serveis oferts pel prestador, així com per part dels col·laboradors o partners amb els quals aquest hagués aconseguit algun acord de promoció comercial entre els seus clients. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a les dades personals. En tot cas les comunicacions comercials seran realitzades per part del prestador i seran de productes i serveis relacionats amb el sector del prestador. 2. Realitzar estudis estadístics. 3. Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la disposició de l’usuari en el lloc web de la companyia. 4. Remetre, en el seu cas, el butlletí de notícies de la pàgina web. El prestador informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedits en cap cas a terceres companyies, i que sempre que anés a realitzar-se algun tipus de cessió de dades personals, de manera prèvia, se sol·licitaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars.El prestador garanteix en tot cas a l’usuari l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, en els termes disposats en la legislació vigent. Per això, de conformitat amb el que es disposa en la Llei orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) podrà exercir els seus drets remetent una sol·licitud expressa, al costat d’una còpia del seu DNI, a través dels següents mitjans: 1. E-mail: Utilitzant el formulari de contacte. 2. Correu Postal: DECORIS INTERIORISME, Av. Rei en Jaume, 3, Cardedeu (08440). De la mateixa manera, l’usuari podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats fent clic en l’apartat donar-se de baixa de tots els correus electrònics remesos per part del prestador. En tot cas, el prestador ha adoptat totes les mesures tècniques i d’organització necessàries per a garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per a evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.


INFORMACIÓ SOBRE COOKIES


Què és una cookie?

Una cookie és un petit arxiu de text que s’emmagatzema en el seu ordinador quan accedeix a una pàgina web. Aquest petit arxiu emmagatzema una certa informació que pot ser llegida per la pàgina quan torni a accedir a ella. Algunes d’aquests arxius o cookies són necessaris, perquè sense ells la pàgina no pot funcionar bé. Altres cookies són útils, ja que poden recordar el seu nom d’usuari i algunes de les seves preferències. La finalitat principal de les cookies és que no hagi de facilitar la mateixa informació cada vegada que accedeixi a una pàgina web.


Per què utilitzem cookies?

Per a oferir-li una experiència més personalitzada, ja que tenim en compte les seves preferències. D’aquesta manera no haurà de facilitar la mateixa informació cada vegada que visiti la nostra pàgina. A més, les cookies s’utilitzen també per a millorar el rendiment de la pàgina.Per a protegir les seves dades personals adequadament hem adoptat les mesures tècniques, organitzatives i legals necessàries. Si desitja més informació sobre aquest tema pots llegir la nostra Política de Privacitat.


Com pot desactivar les cookies?

El procés és molt senzill. Depèn del cercador que estigui utilitzant:

Firefox:

  1. Obri Firefox.
  2. Premi la tecla «Alt» del teclat.
  3. En el menú que apareix a dalt en la pantalla, triï «Eines» i després «Opcions».
  4. Faci clic en «Privacitat».
  5. En «Firefox podrà»: triï «Usar una configuració personalitzada per a l’historial». Desmarcatge l’opció «Acceptar cookies» per a desactivar-les i guardi els canvis realitzats.

Internet Explorer:

  1. Obri Internet Explorer.
  2. Faci clic en el botó «Eines» i després en «Opcions d’internet».Seleccioni «Privacitat».
  3. En el menú que apareix a dalt en la pantalla, triï «Eines» i després «Opcions».
  4. En «Avançada» pot desactivar les cookies i guardar els canvis realitzats.

Google Chrome:

  1. Obri Google Chrome.
  2. Faci clic en el menú «Eines».
  3. Seleccioni «Opcions».
  4. Faci clic en la pestanya «Avançada»
  5. En la secció «Privacitat», faci clic en «Configuració de contingut».
  6. En la pestanya «Cookies» pot deshabilitar les cookies i guardar els canvis seleccionats.

Safari:

  1. Obri Safari
  2. Seleccioni «Opcions».
  3. Seleccioni «Preferències» en el menú i faci clic en «Seguretat» (part superior dreta)
  4. En la secció “Acceptar cookies”, pot triar si Safari ha d’acceptar les cookies dels llocs als quals entres.
  5. Per a obtenir més informació, faci clic en el signe d’interrogació.
  6. Per a veure les cookies que s’han emmagatzemat en el seu ordinador, faci clic a «Veure cookies».
Obrir xat
Hola!

¿Com et podem ajudar?